Acțiune în cadrul Școlii nr. 17

Echipa de U14 masculin a participat alături de Coach Cristina, Coach Alin și Președintele Academiei Phoenix Galati, Florin Nini, la festivitatea de inaugurare a noilor panouri achiziționate de către Școala nr. 17.

În cadrul acestui proiect, derulat de către conducerea Școlii nr. 17, au participat 1000 de elevi, dintre care 770 au votat pentru dotarea sălii de sport cu panouri de baschet pe care să le folosească în timpul orelor de educație fizică și sport.

Inaugurarea a avut loc vineri, 11 noiembrie, iar noi ne-am bucurat să fim prezenți pentru a le arăta copiilor din clasele primare anumite procedee din baschet, precum dribling, aruncări la coș sau chiar slam dunk-uri.

Totodată, ne-am bucurat să putem ajuta și noi la dotarea sălii de sport prin donarea de mingi pe care copiii să le folosească în timpul orelor de educație fizică și sport.

Pe această cale dorim să mulțumim doamnei director Năstase Georgiana-Lorena, echipei elevilor vountari din proiectul Smart & Kind Learning Community, coordonat de Anca Barbu prin “Teach for Romania” cu sprijinul coegior din catedra de educație fizică și sport Adriana Dudnic, Lefter Marian, Moisă Georgiana.

Prin această acțiune, ne dorim să întărim unul din principiile pe care Academia noastră se bazează: SPORT PRIN EDUCAȚIE! EDUCAȚIE PRIN SPORT!