Redirecționează 3,5% din impozit către Academia Phoenix

2021 a fost anul în care Academia PHOENIX Galați a ”schimbat prefixul” și a împlinit vârsta de 20 de ani. Ne aducem cu drag aminte de primul antrenament cu doar trei copii ca și cum ar fi fost ieri și, totodată, de weekend-urile petrecute împreună în Sala Sporturilor, urmărind meciurile băieților și ale fetelor.

Privind în retrospectivă, nu ne ajung cuvintele să mulțumim comunității gălățene pentru sprijinul oferit în toată această perioadă!

Alături de voi, ne-am bucurat de titluri câștigate în ultima secundă, de meciuri cu sala plină, de momente de neuitat, însă, cel mai important, am avut un umăr de sprijin atunci când ne-a fost mai greu.

Acum, mai mult ca niciodată, ne scuturăm de cenușă și pornim în zbor spre noi orizonturi, încercând să facem ce știm mai bine: să educăm copiii prin baschet și să le împărtășim dragostea pentru acest sport.

Avem nevoie de voi și de data aceasta, în aceste momente grele prin care trecem, știută fiind situația cauzată de pandemie.

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL TĂU CĂTRE ACADEMIA PHOENIX!

Ajută-ne să le transmitem celor mici valorile noastre: Sacrificiu și Perseverență!

Poți depune Declarația 230 completată până la 25 mai 2022 la sediile Administrațiilor Financiare (CLICK AICI pentru lista lor completă) sau o poți aduce la sediul clubului de la Sala Sporturilor ”Dunărea”, urmând să le depunem noi.

Declarația 230 este pre-completată cu datele Academiei PHOENIX, trebuie doar să introduci datele tale personale conform instrucțiunilor ce pot fi consultate AICI.