Sponsorizează Academia PHOENIX

Academia PHOENIX GALAȚI aniversează 20 de ani de existență, considerând în continuare că strângerea comunității în jurul clubului ajută la dezvoltarea copiilor, academia fiind un pilon de educație prin sport și principal promotor al baschetului în regiunea Moldovei.

Rezultatele obținute în toți acești ani prin cultivarea valorilor noastre în sufletul copiilor ne motivează să ducem mai departe ceea ce am început în 2001: să ajutăm părinții să își educe copiii printr-un sistem educațional complementar celui școlar, știut fiind rolul pozitiv al sportului în formarea tinerilor.


Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit sau microîntreprindere

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Academia de Baschet PHOENIX Galați, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
puteți sponsoriza Academia PHOENIX GALAȚI, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru fiecare trimestru, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru respectiva perioadă. Vă rugăm să ne aveți în vedere în trimestrele următoare.

Perioada prin care trecem nu este una favorabilă, știute fiind dificultățile întâmpinate de-a lungul pandemiei actuale. Avem nevoie de dumneavoastră mai mult ca niciodată pentru a putea aduce zâmbete în sufletele copiilor care vor să practice sportul îndrăgit de noi. 

Împreună creștem suflete de campioni și formăm caractere, prin 

SACRIFICIU și PERSEVERENȚĂ!

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit. Ne puteți contacta la: contact@phoenixgalati.ro