U16M: Dublă victorie în Ardeal

Începutul de weekend i-a găsit pe juniorii antrenați de Coach Dixon în drum spre Transilvania, pentru primele două etape din noua fază competițională.

Adversari ne-au fost componenții echipei ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, iar prima partidă a avut loc vineri seară, cu începere de la ora 20:00. Băieții noștri au intrat concentrați pe teren, câștigând primul sfert cu scorul de 25 – 19. Pauza meciului avea să ne găsească într-un avantaj de 4 puncte, după ce am cedat sfertul doi gazdelor, scor 21 – 19Sfertul trei i-a adus pe băieții noștri mult mai concentrați de la vestiare, motiv pentru care am adăugat încă 20 de puncte pe tabelă, în timp ce gazdele au reușit doar 9 puncte. Finalul meciului a fost controlat de echipa noastră, iar tabela a arătat scorul 57 – 84 la ultimul fluier ar arbitrilor.

Cea de-a doua partidă a avut loc azi, de la ora 11:00. Lucrurile au decurs identic, băieții noștri reușind să se impună încă o data. Scor final: ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș 45 – 80 ACS Academia de Baschet Phoenix Galați (10-19, 9-23, 13-28, 13-10).

Cu aceste două victorii, juniorii noștri își asigură pentru moment prima poziție în Grupa 3.

Dalibor “Dixon” Destanovic

O etapă dublă foarte bună pentru noi, după ce am reușit să câștigăm ambele meciuri cu diferență mare de puncte. Avem un singur scop, să creștem jucători meci de meci, antrenament după antrenament. Sunt mulțumit de felul în care arată echipa noastră. Am văzut în aceste meciuri unde trebuie să mai muncim pentru a schimba anumite lucruri. Băieții au avut o atitudine impecabilă pe teren, după 8 ore pe drum. Meciul doi a fost și mai bun, cu mai multă agresivitate în apărare și mai multe contraatacuri reușite. Doresc să felicit echipa adversă, în special pentru fair-play-ul din teren, cât și din afara lui.