U14M: Neînvinși după Turneul Semifinal

Weekend-ul 23 – 25 aprilie a găzduit, pe malul Dunării, Turneul Semifinal din cadrul CN U14 masculin. Băieții antrenați de către Cristina Nini și Dalibor “Dixon” Destanovic, ajutați la aceste partide de către Florin Nini, au disputat două meciuri sâmbătă, respectiv unul duminică.

Având un bilanț de 7 victorii din tot atâtea meciuri, înaintea startului Turneului Semifinal, sportivii noștri au început competiția cu o victorie împotriva echipei Agronomia București, pe care au învins-o cu scorul de 86 – 18.

Cea de-a doua dispută a zilei, împotriva echipei din Pitești a avut loc de la ora 19:30 și a consemnat cea de-a doua victorie pentru trupa noastră. Scor final: Academia de Baschet Phoenix Galați 79 – 20 Primo Megaball Pitești.

Ziua de duminică anunța o partidă dificilă împotriva oaspeților de la Laguna București, însă băieții noștri au rămas concentrați pe tot parcursul meciului și au reușit să încheie Turneul cu o victorie, scor 74 – 37.

În urma celor 3 victorii, echipa noastră merge la Turneul Final neînvinsă. Partidele contând pentru medalii vor avea loc în perioada 9 – 13 iunie.

Cristina Nini

A fost un turneu reușit, copiii și-au dorit foarte mult calificarea la Turneul Final. Suntem un colectiv unit care muncim zi de zi cu seriozitate și multe sacrificii, iar rezultatele au apărut. Mai avem un hop de trecut și sperăm să obținem o medalie sezonul acesta. Mulțumim părinților pentru susținere!

Sursa Foto: Arthur Antoniu Photography