U16M: 12 victorii din tot atâtea posibile

Echipa de U16 masculin formată în colaboare cu Clubul Sportiv al Universității Danubius s-a deplasat la Brăila pentru returul Grupei 4. Juniorii noștri se clasau pe prima poziție în urma primelor trei meciuri, obținând matematic calificarea în faza următoare. Băieții nu s-au culcat pe o ureche și au pornit spre orașul vecin în încercarea de a rămâne neînvinși în acest sezon competițional. Rezultatele obținute:

  • ACS Cuza Pirates Brăila 36 – 72 Danubius – Academia Phoenix Galați
  • Danubius – Academia Phoenix Galați 79 – 62 CSȘ Tulcea
  • Danubius – Academia Phoenix Galați 70 – 47 ACS Iris Iași

În urma celor trei victorii, echipa noastră are un parcurs perfect în acest sezon, reușind să obțină 24 de puncte din totalul de 24 posibile. Sportivii noștri s-au calificat în faza următoare, alături de alte 23 de echipe. Pe parcursul fazei se va juca o singură manșă, în perioada 12-13 februarie 2022.

Dalibor “Dixon” Destanovic

Pentru acest turneu am avut un singur obiectiv, acela de a nu cunoaște înfrângerea în această primă parte a sezonului. Doresc să îi felicit pe toți sportivii noștri și în special pe echipa din Brăila care a reușit să organizeze un turneu foarte bun. Subliniez faptul că a fost cea mai bună organizare până în momentul de față. Legat de jocul nostru, am reușit să contracarăm orice formă de apărare încercată de adversarii noștri. Nu ne oprim aici, nu am obținut nimic, încă. Vom analiza partidele, vom nota ce avem de îmbunătățit și vom lucra mai mult la antrenamente, pentru a fi mai buni.