U15F: Începe Turneul Final

După un sezon plin de încercări, fetele noastre au luat calea Bucureștiului, acolo unde timp de 5 zile va avea loc Turneul Final dedicat Campionatului Național U15 feminin.

În urma rezultatelor obținute la Turneul Semifinal, echipa noastră a fost repartizată în Grupa 1A, alături de echipele CSȘ Bega Timișoara, respectiv Sportul Studențesc București.

Programul meciurilor:

  • Miercuri, 23.03, ora 09:00
    Academia Phoenix Galați Sportul Studențesc București
  • Joi, 24.03, ora 17:00
    Academia Phoenix Galați – CSS Bega Timișoara

Primele 2 clasate se vor califica în faza sferturilor, iar echipele de pe locurile 3 vor juca pentru ocuparea locurilor 9 – 12.

Faza grupelor se va sfârși joi seara, vineri se vor disputa sferturile de finală, sâmbătă semifinalele, iar ziua de duminică este rezervată pentru cele două finale.

Toate partidele vor putea fi urmărite LIVE pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet: 

Cristina Nini

Mă bucur că după mulți ani reușim să ne calificăm la Turneul Final cu multa muncă, multă ambiție și multă determinare. Am trecut peste multe greutăți cauzate de pandemie, însă sunt mândră de fetele care au reușit să se mobilizeze și să lupte până la capăt pentru o calificare la Turneul Final. Ne dorim să avem evoluții bune, să vedem că jucătoarele cresc în valoare de la o partidă la alta. Totodată, sperăm să obținem un loc cât mai bun, însă obiectivul nostru este să ne dezvoltăm cu fiecare partidă jucată. Le mulțumim celor care au fost aproape de noi și au crezut până la capăt în această echipă.

 

Dalibor “Dixon” Destanovic

Suntem foarte mândri de fetele noastre care au reușit o calificare minunată la Turneul Final. Suntem într-o formă bună, atmosfera este una plăcută în cadrul echipei. Obiectivul nostru a fost să ne calificăm aici, însă nu ne vom mulțumi cu atât. Vom încerca să obținem un loc cât mai bun, dar mai important pentru noi este să vedem cum fetele cresc în valoare de la un meci la altul.