U15: Rezumat T2

Jucătorii noștri, antrenați de Dalibor “Dixon” Destanovic, s-au deplasat în perioada 02.04 – 03.04 în București pentru a desfășura meciurile programate în cadrul celui de-al doilea Turneu.

Ziua de vineri a început pentru sportivii noștri cu meciul împotriva echipei ABC Shooting Stars Buftea. Pofta de joc și concentrarea jucătorilor noștri au făcut ca după primul sfert să avem un avans de 21 de puncte. Partida a curs într-o singură direcție, scorul final fiind: ABC Shooting Stars Buftea 32 – 76 ACS Academia de Baschet Phoenix Galați.

Cel de-al doilea meci, împotriva echipei gazdă, a început de la 15:30, după o scurtă pauză de doar două ore. Talia adversarilor de la ABC Laguna București și legăturile de joc și-au spus cuvântul, echipa noastră nereușind să pună probleme. Scor final: ABC Laguna București 97 – 53 ACS Academia de Baschet Phoenix Galați.

Sâmbătă de la ora 11:30 sportivii noștri au intrat pe parchet și au dat piept cu echipa ABC Shooting Stars Buftea. După un început mai echilibrat decât în ziua precedentă, jucătorii noștri au apăsat pedala de accelerație reușind o victorie la 18 puncte. Scor final: Academia de Baschet Phoenix Galați 62 – 44 ABC Shooting Stars Buftea.

Ultima dispută a Turneului pentru trupa antrenată de “Dixon” a fost împotriva gazdelor, însă nici de această dată nu am reușit să producem surpriza. Adversarii au fost mult mai pregătiți, iar asta s-a văzut pe tabelă. Scor final: ACS Academia de Baschet Phoenix Galați 42 – 101 ABC Laguna București.

Dalibor “Dixon” Destanovic:

Un turneu bun pentru noi, deoarece am reușit să ne atingem obiectivul: ocuparea locului 2, care ne califică la Turneul 3. Progresul a fost vizibil în fiecare meci. Sunt satisfăcut de prestația jucătorilor, însă încă mai avem de lucrat la unele aspecte. Doresc să îi felicit pe jucătorii mei, dar și pe ambele echipe împotriva cărora am jucat, pentru Fair Play-ul de care au dat dovadă.