U14M: Rezultate excelente în faza a doua

Finalul de săptămână i-a adus pe componenții echipei U14 Masculin în fața primelor trei partide din faza a doua CN ediția 2022 – 2023.

Echipa formată în parteneriat cu CSM Galați și antrenată de Coach Cristina s-a deplasat la București, acolo unde a debutat sâmbătă împotriva echipei organizatoare, CS Dinamo CSS Nr. 6 București. Gazdele s-au arătat superioare pe întreg parcursul partidei, adjudecându-și victoria cu scorul de 51 – 32.

După-amiaza zilei de sâmbătă ne-a adus pe teren împotriva echipei din Bihor, LPS Oradea. Juniorii noștri au controlat meciul de la început până la sfârșit, contabilizând prima victorie din noua fază, scor 62 – 13.

Ziua de duminică avea să ne aducă față în față cu echipa CSM Constanța. Partida a fost interzisă spectatorilor cu probleme cardiace, bătălia dintre cele două pretendente la victorie fiind una de-a dreptul intensă. Reușind să rămână concentrați până la ultimul fluier al arbitrului, juniorii noștri au iesit învingători, după ce s-au impus cu scorul de 31 – 30.

Cu cele două victorii obținute din cele trei posibile, juniorii noștri se află pe locul trei în Grupa B, grupă condusă de ACS Dan Dacian Negru București.

Pentru băieții noștri urmează alte trei partide, data și locația de desfășurare urmând să fie anunțate.

Cristina Nini

A fost un turneu reușit, am început greu, dar ne-am crescut puterea de concentrare pentru cele două meciuri cu Oradea și Constanța. Suntem pe drumul cel bun, avem de muncit în continuare pentru următoarele turnee. Sunt mândră de băieți pentru atitudinea din teren.