U14M: Începe Turneul Final

Echipa antrenată de către Florin Nini și Dalibor “Dixon” Destanovic se deplasează astăzi la Sibiu, acolo unde în perioada 9 – 13 iunie are loc Turneul Final CNU14 Masculin.

După un parcurs perfect în sezonul regulat, obținând 10 victorii din tot atâtea meciuri, băieții noștri au fost repartizați în Grupa A, alături de echipele:

  • ACS Transilvania Brașov;
  • CSS Târgu Jiu;
  • ACS Alpha Sport Team Sibiu.

Primele partide ale ultimului act competițional, respectiv cele 3 meciuri din grupă, se vor desfășura după programul:

  • Miercuri, ora 18:30 – Academia de Baschet Phoenix Galați  – ACS Transilvania Brașov;
  • Joi, ora 12:30 – CSS Târgu Jiu – Academia de Baschet Phoenix Galați;
  • Vineri, ora 18:30 – ACS Alpha Sport Team Sibiu – Academia de Baschet Phoenix Galați.

În urma acestor meciuri, primele două formații clasate din Grupa A vor disputa semifinalele împotriva primelor două echipe din Grupa B, în decursul zilei de sâmbătă. Lupta pentru medaliile de aur are loc duminică, 13 iunie.

Florin Nini

Suntem bucuroși că ne aflăm la Turneul Final și țin să îi felicit pe coach Dixon și pe coach Cristina, care din cauza unor probleme medicale nu poate fi alături de noi în ultima fază a competiției. Avem un grup unit și cu siguranță ne dorim să depășim rezultatul obținut în sezonul anterior, însă acest lucru nu este deloc ușor, deoarece întâlnim echipe întărite, care au evoluat la fel ca și noi. Modul de concentrare va face diferența în meciurile din cadrul grupelor. Va fi o competiție frumoasă, din care, la final, va avea de câștigat baschetul!