U14M: Grupe schimbate

Juniorii din cadrul echipei U14 masculin se vor deplasa la București pentru primele meciuri din această ediție de campionat.

În primă fază, aceștia trebuiau să joace împotriva echipelor ACS Phoenix Suceava și ACS Stars 2012 Iași, însă au aflat în decursul acestei săptămâni că adversarii s-au schimbat. Așadar, echipa noastră a fost repartizată în Grupa D, alături de:

  • CS Magic Champions București
  • CS Dinamo – CSS nr.6 București
  • ACS Cuza Pirates Brăila

Programul poate fi consultat accesând pagina dedicată echipei U14 masculin CLICK AICI, urmând ca orele de disputare să fie stabilite.

Primul turneu va avea loc în perioada 06.03.2021 – 07.03.2021, echipă gazdă fiind CS Dinamo – CSS nr. 6 București. De reamintit faptul că Federația Română de Baschet a decis ca turneele să se desfășoare sub forma unor bule epidemiologice. Echipele vor fi obligate să se deplaseze doar între unitatea de cazare și locul de desfășurare al meciurilor. Totodată, fiecare echipă va trebui să prezinte un test negativ, de tipul RT-PCR, pentru fiecare membru, efectuat cu maxim 48 de ore înainte de intrarea în bulă.

Suntem bucuroși că sportivii noștri se pot întoarce pe teren și pot demonstra că locul 4 obținut la Turneul Final de la Ploiești a fost unul meritat. Le urăm succes și ne bucurăm împreună cu ei de întoarcerea pe teren!