U13M: Două victorii la turneul bucureștean

Echipa formată în urma protocolului de colaborare cu clubul CSM Galați s-a deplasat în capitală pentru a susține turul celei de-a doua faze competiționale din sezonul 2021-2022. Băieții antrenați de Cristina Nini au fost repartizați în Grupa 9 după locul secund obținut în urma primelor două turnee ale sezonului.

Juniorii noștri s-au descurcat excelent în cele trei partide, reușind două victorii din trei posibile. Aceștia au cedat doar o singură partidă, împotriva echipei gazdă, după ce în sfertul trei au suferit patru eliminări în urma cumulului maxim de greșeli personale. Rezultatele obținute:

  • CSM Academia Phoenix Galați 37 – 47 ABC Laguna Alb București
  • CSM 2007 Focșani 17 – 67 CSM Academia Phoenix Galați
  • CS Axiopolis Cernavodă 25 – 63 CSM Academia Phoenix Galați

În urma acestor scoruri, băieții noștri se clasează pe locul doi înaintea returului care va avea loc în perioada 19 – 20 februarie 2022.

Cristina Nini

Sunt mulțumită de jocul prestat de băieți în toate cele trei partide. Munca depusă la antrenamente a dat rezultate, însă nu ne vom opri aici. Urmează sărbătorile de iarnă, după care ne vom întoarce la treabă pentru a obține rezultate și mai bune. Totodată, doresc să felicit toate echipele participante!