Friday, 01 December 2017 23:38

Phoenix are examen greu acasă cu BC CSU Sibiu

Rate this item
(1 Vote)


Florin Nini: „Vom juca la victorie şi ne dorim foarte mult să o şi obţinem”

După o întrerupere de trei săptămâni cauzată de cele două jocuri susţinute de România în calificările pentru Word Cup 2019, campionatul intern se va relua în weekend cu partidele celei de-a 7-a etape la masculin. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui duminică 3 decembrie, de la ora 18.00, partida Phoenix Galaţi – BC CSU Sibiu.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, sibienii câştigând de fiacre dată. Phoenix a pierdut în etapa precedentă la Bucureşti cu Steaua CSM Eximbank, scor: 66-92 în în BC CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la BC Timba Timişoara, scor 98-70. Cele două combatante se află la egalitate de puncte, 10, fiind vecine de clasament: Phoenix, locul 5, BC CSU Sibiu, locul 3.

Un meci greu, nu doar prin prisma adversarului ci şi datorită unor mici probleme de sănătate, avem câteva indisponibilităţi dar noi vom continua să luptăm pentru că asta trebuie să facem, în special în momentele dificile. Noi vom juca la victorie şi ne dorim foarte mult să o şi obţinem. Cu siguranţă că publicul şi fanii noştri vor fi alături de noi şi ne vor ajuta nu doar să trecem peste probleme, dar vor fi energia de care avem nevoie să învingem”, a declarat antrenorul echipei gălăţene, Florin Nini.

Clubul Phoenix va organiza înaintea fluierului de start al partidei cea de-a 5-a ediţie a Campaniei „O jucărie, un zâmbet”, spectatorii gălăţeni vor fi invitaţi să arunce cu jucării în teren care apoi vor fi donate copiilor nevoiaşi.


Partida de la Galaţi va fi condusă de arbitri: Laurenţiu Grigoraş, Mircea Şerban şi Sorin Drugău, iar comisar FRB a fost desemnat Zoltan Raduly.

Read 1119 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook