Friday, 14 July 2017 07:18

Guțoaia, primele meciuri de pregătire înainte de EuroBasket

Rate this item
(0 votes)

Jucătorul clubului nostru, gălățeanul Adrian Guțoaia, convocat la echipa națională de seniori a României, va susține în perioada imediat următoare primele partide de pregătire ale tricolorilor înaintea FIBA Eurobasket 2017.

“Vulturii” vor evolua în cadrul turneului internațional găzduit de localitatea lusitana Luso împotriva Estoniei, în primul joc, pe 15 iulie, cu începere de la ora locală 18:30, iar pe 16 iulie se vor duela cu țara gazdă Portugalia, cu începere de la aceeași oră.

 „Avem ocazia să setăm un nou început pentru baschetul din România. Vom încerca să demonstrăm consistenţă şi dorim să ne reaşezăm pe harta baschetului continental. Cred că suporterii noştri care vor veni la Cluj ne vor da aripi. Ne propunem să fim un grup extrem de unit şi să facem tot ce ne stă în putinţă pe teren”, a declarat Adrian Guțoaia.

FIBA EuroBasket 2017 se va disputa în perioada 31 august - 8 august iar tricolorii fac parte din grupa C şi se vor duela la Cluj cu: Spania, Cehia, Croaţia, Muntenegru şi Ungaria.

Read 1082 times Last modified on Friday, 14 July 2017 07:24

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook