Thursday, 15 June 2017 17:40

Phoenix are reprezentant printre tricolori

Rate this item
(0 votes)

Gălăţeanul Adrian Guţoaia a demarat campania pentru EuroBaschet

Naţionala masculină de baschet a României s-a reunit marţi seară în Bucureşti şi a demarat campania de pregătire pentru EuroBaschet 2017. Printre cei 15 jucători prezenţi în Capitală s-a aflat şi gălăţeanul Adrian Guţoaia, jucător legitimat la Phoenix Galaţi, unde de altfel şi-a început şi cariera.

„Sunt încântat, e un sentiment extraordinar. Nu ştiu la ce să mă aştept, dar sunt sigur că va fi o experienţă captivantă. Avem ocazia să setăm un nou început pentru baschetul din România. Vom încerca să demonstrăm consistenţă şi dorim să ne reaşezăm pe harta baschetului continental. Cred că suporterii noştri care vor veni la Cluj ne vor da aripi. Ne propunem să fim un grup extrem de unit şi să facem tot ce ne stă în putinţă pe teren”, a declarat jucătorul gălăţean.

Naţionala României se va pregăti în perioada 13-30 iunie la Bucureşti şi Cheile Grădiştei, urmând ca luna viitoare între 3-13 iulie să-şi mute cartierul general la Cluj Napoca pentru un stagiu de pregătire centralizată, după care vor urma şi o serie de meciuri amicale foarte importante în etapa de omogenizare. FIBA EuroBasket 2017 se va disputa în perioada 31 august - 8 august iar tricolorii fac parte din grupa C şi se vor duela la Cluj cu: Spania, Cehia, Croaţia, Muntenegru şi Ungaria.

Read 1233 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook