Thursday, 26 October 2017 09:49

Bãieții U18 au obținut o victorie și pãstreazã șanse la calificarea în 1-16

Rate this item
(0 votes)

În weekendul trecut s-a dat startul în Campionatul Național de baschet Under 18. Bãieții de la Phoenix LPS au participat la primul turneu de la București unde au înregistrat rezultatele: 60-66 cu Cuza Sport Brãila, 54-74 cu Slam București, 36-71 cu Colegiul Național Aurel Vlaicu București și 74-54 cu ACS Dan Dacian București.

„Un turneu de început, în care am fãcut trei meciuri bune și unul prost. Cu Brãila am pierdut pe final dupã ce am fost în avantaj mult timp. Este o grupã echilibratã, cu patru echipe care se luptã pentru locurile 2 și 3. Ne dorim o evoluție bunã încununatã cu rezultate care sã ne asigure calificarea între primele 16 echipe la aceastã categorie de vârstã”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre Gelu Cazanoschi.

Lotul folosit: Cezar Bãnescu, Matei Stan, Teodor Vlad, Sebastian Stancov, Alexandru Duțã (nãscut 2003), Victor Moșolea, Petre Frãtean, Mihai Spãtaru, Andrei Popa, Tudor Negoițã, Iulian țocu, Andrei Bujor.

Au absentat: Mihai Mãciucã, care a avut meci cu echipa de seniori și Alexandru Patko.

Cel de-al doilea turneu este programat în perioada 3-5 noiembrie într-o locație care va fi stabilitã sãptãmâna viitoare.    

Read 1186 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook