Sunday, 28 May 2017 13:24

Campioni la Festivalul de Minibaschet Moldova

Rate this item
(2 votes)

Echipele de minibaschet ale Clubului Phoenix, grupa de 2005, respectiv grupa de 2006, au reușit să impresioneze prin joc, atitudine, determinare și rezultate la Festivalul de Minibaschet Moldova, la care au participat toate echipele de minibaschet din zona Moldovei.

Munca de la antrenamente depusă de antrenorii și copiii clubului Phoenix a fost răsplătită pe deplin la turneul Festivalul Moldova, ce s-a desfășurat la Iași în perioada 26-28 mai. Grupa de 2005, pregătită de Andrei Maxim, a câștigat într-un mod impresionant toate meciurile și să se remarce ca fiind campioană, în timp ce Grupa de 2006, antrenor Cristina Nini, a avut o serie impresionantă de victorii și un singur eșec, împotriva unei echipe cu copii mai mari de vârstă.

Evoluțiile încântătoare ale juniorilor de la Phoenix au provocat aprecieri chiar și în rândul adversarilor . Celelalte echipe participante la turneu s-au adunat cu mic, cu mare, să-i vadă la lucru pe pătimașii baschetbaliști de la Phoenix. Și chiar au avut ce vedea: faze spectaculoase, joc colectiv de succes, ambiția de a reuși, determinarea de a câștiga, încrederea în propriile capacități și, nu în ultimul rând, spiritul de campioni cultivat zi de zi alături de antrenori în sala de sport.

Grupa de 2005: Mario OPREA, Andrei CRISTEA, Vlad IOAN, Ciprian ȘUȘNEA, Adrian AVRAM, Robert FODULU, Luca ȘERBAN, Rareș BORCEA, Ștefan BOROȘ, Vlad ȘTEFAN, Mihnea TUDORIU, David BORDEIANU. Antrenor: Andrei MAXIM .Victorii cu: Stmoart Iași, Phoenix Suceava, CS Rădăuți, Preventis Iași

Grupa de 2006: Matei STANCIU, Luca ARFIRE, George SÂRGHE, Andrei GRIGORIU, Tudor PĂNCESCU, Roberto DIMACHI, Răzvan GÂRZ, David BRĂILESCU, Sebastian BOGHIAN, Rareș ȘERBAN, Florin MITORFAN, Mihnea BĂRBIERU. Antrenor: Cristina NINI. Victorii cu: CSS Bacău, Stomart Iași, Preventis Iași, CS Rădăuți.

Clubul Sportiv Phoenix Galați le transmite felicitări tuturor celor implicați în organizarea acestui turneu și se bucură de frumoasa impresie pe care echipele sale au reușit să imprime prin rezultate, dar mai ales prin jocul prestat. CINE-I CEL MAI BUN? NOOOOOI!CINE SUNTEM NOI? PHOENIX!

Read 3199 times Last modified on Sunday, 28 May 2017 13:29

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook