Saturday, 28 October 2017 06:25

Fetele lui Eugenio Rodrigues joacă acasă cu SCM Timişoara

Rate this item
(1 Vote)

Sâmbăta polisportivă de la sala Polivalentă Dunărea se va încheia cu baschet feminin. Phoenix va întâlni, după ora 20.00 nou promovata SCM Timişoara, echipă la care evoluează şi fostul căpitan al echipei gălăţene din sezoanele precedente, Romina Filip. „Este primul an în Liga Naţională pentru adversara noastră, însă au o echipă cu jucătoare experimentate. La fel ca şi celelalte meciuri şi acesta va fi unul greu. Ne pregătim intens pentru acest duel şi sper să reuşim să le creăm probleme. Îmi doresc să avem lângă noi câţi mai mulţi suporteri pentru a ne sprijini”, ne-a declarat căpitanul echipei gălăţene, Alexandra Dumitrache.

Partida Phoenix – SCM Timişoara are o încărcătură specială pentru una dintre jucătoare. Romina Filip s-a transferat în această vară la echipa bănăţeană după ce a petrecut patru ani în oraşul de la Dunăre unde a fost apreciată şi iubită de suporteri.

„A venit si momentul acesta! Revin la Galaţi, de data aceasta ca adversar. Pentru mine, jocul de sâmbătă înseamnă mult mai mult decât două echipe care se vor lupta pentru victorie, înseamnă reîntoarcerea acasă. Cei patru ani petrecuţi la Galaţi fac să treacă în plan secund ideea de competiţie, şi primul lucru care îmi trece prin minte este acela că voi revedea acei oameni frumoşi care de fiecare dată au susţinut echipa în mod necondiţionat, şi pe noi fetele ne-au întâmpinat cu căldură şi atunci când câştigam dar şi când aveam meciuri mai puţin reuşite. Sâmbătă va fi ziua revederii! Despre joc, nu sunt multe de spus: fie ca echipa cea mai bună să câştige”, ne-a declarat jucătoarea de la SCM Timişoara Romina Filip.

 

 

 

Read 886 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook