Wednesday, 11 October 2017 12:01

Cãpitanul Alexandra Dumitrache, convocatã la Naționala României

Rate this item
(0 votes)

Phoenix și Galațiul au cu cine sã se mândreascã

O veste bunã ne-a parvenit luni seara. Federația Românã de Baschet și selecționerul Dragan Petricevic au anunțat lotul României care va ataca campania de calificare la EuroBasket 2019. Printre cele 17 jucãtoare convocate se aflã și cãpitanul echipei Phoenix Galați, Alexandra Dumitrache. Reunirea lotului în vederea stagiului de pregãtire centralizatã de la Oradea se va face în douã etape: 2 noiembrie pentru jucãtoarele din campionatul intern și 6 noiembrie, cele care activeazã în strãinãtate. „Acvilele” tricolore vor juca pe 11 noiembrie primul meci oficial cu Slovenia, la Arena Antonio Alexe din Oradea, iar pe 13 noiembrie vor întâlni Franța la Lille.

„Mã bucurã sã vãd faptul cã am fost convocatã la lotul național de Senioare. Sincer, chiar nu mã așteptam, dar este o oportunitate pentru mine, îmi doresc sã fiu sãnãtoasã ca sã pot profita de aceastã șansã. Avem o grupã grea dar vom încerca sã ne calificãm la EuroBasket 2019”, ne-a declarat cãpitanul echipei Phoenix Alexandra Dumitrache.

Reamintim faptul cã „gãlãțeanca” a participat în aceastã varã la Jocurile Francofoniei din Coasta de Fildeș unde România s-a clasat pe un onorant loc 6. 

Read 885 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook