Wednesday, 26 July 2017 10:15

Acvilele sunt în grafic

Rate this item
(0 votes)

Alexandra Dumitrache&Co s-au calificat în sferturi la Jocurile Francofoniei

La Abidjan în Coasta de Fildeş se desfăşoară în această perioadă întrecerile celei de-a VIII-a ediţii a Jocurilor Francofoniei. Delegaţia României se află printre protoganiste şi cu 12 medalii ocupa locul doi în clasamentul general după trei zile de competiţie. O evoluţie foarte bună a avut Naţionala de baschet feminin care are în componenţă şi două jucătoare care sunt legate de Phoenix Galaţi: Alexandra Dumitrache, care sezonul trecut a evoluat în echipa pregătită de Eugenio Rodrigues şi Andreea Şoptică, care a ocupat locul VI în Liga Naţională respectiv Teodora Neagu, care a fost formată în curtea clubului nostru iar în sezonul viitor va îmbrăca tricoul campioanei naţionale, Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

„Suntem în grafic până acum. Am obţinut două victorii, una cu Tunisia foarte importantă, reuşind şi revanşa după cele două amicale şi am pierdut la mare luptă cu Quebec, după ce am avut avantaj 37 de minute. Meciul de miercuri cu Franţa nu va fi deloc uşor. Sunt jucătoare cu experienţă şi cu siguranţă o să fie un meci interesant, în care şansele sunt 50-50. Noi vom lupta până la capăt să ne atingem obiectivul, câştigarea unei medalii”, ne-a declarat Alexandra.

România a ocupat locul II în grupă după ce a obţinut rezultatele: 58-43 cu Camerun, 53-56 cu selecţionata Quebec (Canada) şi 84-67 cu Tunisia.

Read 951 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook