Wednesday, 19 July 2017 10:08

Phoenix are reprezentantă în Naţionala României

Rate this item
(0 votes)

Alexandra Dumitrache îşi doreşte o medalie la Jocurile Francofoniei

Jocurile Francofoniei se vor desfăşura în perioada 21-30 iulie în Coasta de Fildeş la Abidjan. Naţionala de baschet feminin a României, cu Alexandra Dumitrache şi Teodora Neagu, jucătoare crescută la clubul gălăţean Phoenix în lot a plecat marţi spre locul de desfăşurare a competiţiei plină de optimism şi cu gânduri de medalii.

„Îmi doresc să punem în aplicare tot ceea ce am învăţat în scurta perioadă de pregătire şi să fim o echipă. Ne dorim să ajungem cât mai sus posibil, obiectivul fiind podiumul şi bineînţeles o medalie cât mai preţioasă”, ne-a declarat Alexandra Dumitrache, jucătoare ce a evoluat la Phoenix în sezonul trecut şi care îşi doreşte să continue la Galaţi unde se simte foarte bine.

„Acvilele” tricolore au fost repartizate în grupa A şi vor juca după următorul program: Camerun (22 iulie), selecţionata provinciei Quebec -Canada (23 iulie), Tunisia (24 iulie). Săptămâna trecută, România a susţinut o dublă amicală în deplasare cu Tunisia, viitoarea adversară de la Jocurile Francofoniei, unde a evoluat şi Romina Filip, căpitanul de la Phoenix, care şi-a ajutat colegele în pregătire.

Read 1309 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook