Friday, 07 July 2017 10:52

Alexandra Dumitrache, printre tricolore

Rate this item
(0 votes)

„Suntem o echipă cu potenţial şi mă aştept să aducem un rezultat bun de la Jocurile Francofoniei”

Sub conducerea antrenorilor Dragan Petricevic şi Milijan Medved, naţionala României se pregăteşte la Bucureşti pentru participarea la cea de-a VIII-a ediţie a Jocurilor Francofoniei programate în ultima decadă a lunii iulie la Abidjan (Coasta de Fildeş). Din lotul de jucătoare fac parte şi două „gălăţence”: Alexandra Dumitrache şi Romina Filip.

„Pot să spun că suntem în pregătire de câteva zile, încă nu este echipa completă, aşteptăm să ne mai vină câteva jucătoare de la lotul de Under 20. Ne pregătim intens, am avut şi un prim meci amical cu echipa Under 20 şi, având în vedere că noi abia am început, şi încă nu ne cunoaştem foarte bine, pot să spun că a fost un joc destul de bun. Într-adevăr mai avem de lucrat împreună, câteva detalii, dar până la primul meci de la Jocurile Francofoniei, mai avem timp suficient. Din punctul meu de vedere, suntem o echipă cu potenţial şi mă aştept ca la sfârşitul Jocurilor să aducem un rezultat cât mai bun”, ne-a declarat Alexandra Dumitrache, jucătoare care a evoluat la Phoenix în ultimul sezon din Liga Naţională.

România va efectua în perioada 11-16 iulie un stagiu de pregătire în Tunisia unde va susţine şi trei amicale: unul cu Mali şi două cu echipa gazdă, Tunisia. „Acvilele” vor reveni imediat în ţară şi pe 19 iulie vor decola spre Coasta de Fideş. Jocurile Francofoniei sunt programate în perioada 21-30 iulie iar România a fost repartizată într-o grupă din care mai fac parte: Camerun, Tunisia şi reprezentanta provinciei canadiene Quebec.

Read 1185 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook