Wednesday, 29 March 2017 17:24

Phoenix Galaţi - Olimpia Braşov, duelul orgoliilor

Rate this item
(1 Vote)

Phoenix vrea să prelungească suspansul pentru semifinale

Sala Polivalentă Dunărea va găzdui joi, de la ora 18.30, partida Phoenix Galaţi - Olimpia CSU Braşov din sferturile de finală ale Ligii Naţionale de baschet feminin. După ce au pierdut în ultimele două secunde duminica trecută la Braşov, scor: 72-74, gălăţencele sunt hotărâte să strângă rândurile, să depăşească toate problemele din ultima perioadă şi cu sprijinul publicului să câştige şi să păstreze şanse de calificare în semifinale.

Cele două echipe s-au întâlnit de 16 ori pe prima scenă, Olimpia CSU s-a impus de 11 ori în timp ce Phoenix a învins de cinci ori.

„Meciul de joi este unul de play-off şi asta înseamnă că este un meci special în care se pot întâmpla multe lucruri. Din motive cunoscute echipa din Braşov este principala favorită să câştige, dar noi vom încerca să facem o surpriză ca aceea pe care aproape am făcut-o în primul meci de la Braşov. Ca de obicei, vom încerca să avem o balanţă perfectă între „inimă” şi „cap” ca să putem bate Olimpia CSU”, ne-a declarat antrenorul echipei gălăţene, Eugenio Rodrigues.

Partida va fi condusă de arbitri: Andrada Monica Csender, Şerban Raşoga, Costin Bogdănescu, iar comisar FRB a fost delegat Bogdan Bădilă. Dacă scorul va deveni 1-1 la general, partida decisivă va avea loc pe 2 aprilie în oraşul de sub Tâmpa.

 

Read 1510 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook