Tuesday, 06 June 2017 09:17

Phoenix, reprezentat la cel mai înalt nivel

Rate this item
(1 Vote)

Clubul nostru are 3 componenți la loturile naționale de seniori

Phoenix Galați confirmă încă o dată că este unul din cluburile din România care promovează jucătorii autohtoni, iar munca depusă în pregărea acestora dă roade, atât în folosul echipelor noastre, cât și pentru reprezentativele naționale.

Guțoaia, prezent la Eurobasket 2017

Astfel, jucătorul formației masculine, Adrian Guțoaia, a fost convocat la lotul național de seniori și va reprezenta clubul nostru la cel mai înalt nivel, la EuroBasket 2017, cea mai prestigioasă competiție de profil organizată vreodată de România. Guțoaia va participa alături de reprezentativa tricoloră pe tot parcusul verii la stagii de pregătire, turnee în Grecia, Portugalia și Letonia, dar și la numeroase partide amicale, iar în perioada 31 august - 17 septembrie, va fi prezent la Cluj-Napoca, în vederea Campionatului European „EuroBasket 2017”, acolo unde naționala României va evolua în Grupa C alături de Croația, Cehia, Spania, Muntenegru și Ungaria.

Dumitrache și Filip, pregătire centralizată alături de naționala feminină

De asemenea, componentele formației feminine, Alexandra Dumitrache și Romina Filip au fost convocate în vederea participării la pregătirea centralizată a lotului național, ce se va desfășura în perioada 2-17 iulie, la București. În plus, Alexandra Dumitrache va reprezenta România și la Jocurile Francofoniei, competiție ce se va desfășura la Abidjan, Costa de Fildeș.

Read 1795 times Last modified on Tuesday, 06 June 2017 09:35

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook