Wednesday, 22 February 2017 12:04

Un nou partener al Clubului Phoenix!

Rate this item
(0 votes)

CS Phoenix Galați are plăcerea să anunțe că a încheiat un nou contract de colaborare, de această dată cu firma de echipamente PEAK. Durata înțelegerii se întinde pe trei ani, iar PEAK va fi firma care va furniza echipamentele pentru echipele de seniori ale CS Phoenix.

“Ne dorim stabilitate pe toate planurile și ne bucurăm că am bătut palma cu un partener puternic, așa cum este Peak, firmă cu care am mai colaborat și am fost foarte mulțumiți de ceea ce am găsit acolo. Este un pas înainte și pentru clubul nostru, pentru că așa cum e normal pentru un club profesionist, de acum înainte avem un partener în ceea ce privește firma de echipament”, a spus Florin Nini, președintele CS Phoenix.

Vă reamintim faptul că cei care vor deveni membri Phoenix prin achiziționarea de carduri, vor putea să voteze modelul de echipament de joc pentru sezonul viitor, dar vor beneficia și de produse promoționale special realizate în parteneriat cu firma de echipament PEAK. Pentru a deveni membru Phoenix, nu trebuie decât să trimiți un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau să suni la numărul de telefon 0765 441 702.

Read 2377 times

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook