Presă

CS Phoenix Galați a fost întotdeauna un partener loial al instituțiilor mass-media și a pus mereu accent pe menținerea și dezvoltarea continuă a unei relații bazată pe respect reciproc între club și reprezentanții presei.

Astfel, Phoenix Galați eliberează acreditări de presă valabile pentru toate competițiile în care sunt angrenate echipele clubului nostru, atât la nivel masculin, cât și la nivel feminin: Liga Națională, Liga 1, Campioante de Juniori, etc, dar și alte activități organizate de gruparea noastră sau proiecte în care suntem implicați.

Reprezentanții mass-media care doresc să se acrediteze la meciurile echipei noastre sunt rugați să contacteze ofițerul de presă Cătălin Rădulescu, telefonic la numarul 0746 389 125 sau pe e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

De asemenea, Phoenix vă pune la dispoziție un kit de presă ce conține toate informațiile legate de club, echipe, dar și elemente grafice (logo, fotografii, etc). Pentru download și alte detalii referitoare club și echipe ne puteți contacta la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Mic Dejun Combo

Academia Phoenix

Phoenix TV

Facebook